КОМПЛЕКТИТЕ ЗА ДЕНИС И ЛЪЧЕЗАР


ПРОДУКТ №: 4247

Изработихме персонализирани комплекти за две бебета, момченцата - Денис и Лъчезар. Направихме го с много любов!  Одеялата ушихме от памучен плат, с красив принт на звезди, който комбинирахме с топла и мека поларена материя, в сив цвят. За мъниците изработихме и персонализирахме две еднакви играчки - мечета, с които те да могат да си играят.  Другият артикул в комплектите са големи облаци - възглавници, на които от едната страна бродирахме усмихнати личица, а от другата имената на момчетата. Ръчно изработихме и красиви поздравителни картички. Преди да изработим артикулите обсъдихме с клиента всички важни подробности, след което представихме нашия проект, който беше одобрен. Вложихме много старание и позитивно настроение - получиха се невероятни комплекти, които мама ще може да пере в пералнята и да суши в сушилнята без притеснения. Комплектите за Денис и Лъчезар създават много настроение и са прекрасни подаръци, които ще останат скъп спомен. Мама ще може да завива своите рожби с одеялцето до 3-4годишна възраст.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различните използвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно, което да бъде също толкова красиво и уникално.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали, които създаваме, в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух - от силиконова вата на гранули, а очичките и нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат, гарантиращ тяхното качество.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!