ВЪЗГЛАВНИЦА ОБЛАЧКО ЗА АЛЕКСЕЙ


ПРОДУКТ №: 4260

С много любов и позитивно настроение изработихме по поръчка този щастлив и красив персонализиран облачко, специално за Алексей. Клиентът ни избра плата, от който да ушием възглавницата, като пожела да добавим и папийонка. На гърба на облачето бродирахме името на детето. Получи се невероятен подарък за бебе Алексей. Всяка седмица нашето ателие изработва оригинална и персонализирана възглавница, която да краси нечия детска стая. Нашите възглавници се поддържат лесно - перат се в пералня и се сушат в сушилня, без никакви проблеми,

Нашите персонализирани възглавници за легло или украса са изключително интересен подарък за малко новородено бебче или за по- голямо детенце. Можем да изработим и възглавнички за момиченца и момченца в желана форма, бродерия и цвят. Възглавниците са бродирани машинно с цел издръжливост и устойчивост при пране в пералня и сушилня при нормални температури за пране на дрехи, както и за безопасност. Възглавниците могат да се гладят с ютия, както и с парогенератор абсолютно без никакви проблеми.

По Ваш избор можем да изработим възглавница в различни форми, визия  и цветове.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви