РАНИЦАТА С МЕЧО ПУХ ЗА БОЖИДАР


ПРОДУКТ №: 4270

Специално за Божидар ни беше поръчано да ушием раница, с която той да ходи на градина. Бродирахме любимите му герои - Мечо Пух и неговите приятели. Цветът, който клиентите избраха за раницата беше сив, а за текста и ципа се спряха на синьо - страхотна комбинация. Уточнихме всички подробности и когато получихме одобрение на финалната визия на раницата, ние се заехме с нейната изработка.  За малчуганите раницата, с която ходят на ясла и градина, е много важна - те се привързват към нея и тя може да е ключов " помощник" за адаптацията на детето, защото то може да бъде ангажирано в подреждането на нейното съдържание и в носенето ѝ. Когато тя е направена специално за тях и те видят името си и любим герой на нея, за тях раницата става любима. Раниците могат да се перат в пералната машина и да се сушат в сушилнята при температура, препоръчително, до 50 градуса.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart, са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. За нашите текстилни кукли и животинки ние използваме весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материяли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня,  както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

KUGOart е на разположение да изработи и Вашата KUGO раничка от желан от Вас цвят, бродерия или апликация.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

KUGOart – ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!