КРАСИВО ОДЕЯЛО ЗА ИЗПИСВАНЕ


ПРОДУКТ №: 4283

По време на подготовката за изписване на очаквано момченце в едно щастливо семейство, мама ни писа и ни поръча да ушием одеялцето за изписването на нейния син. Тя пожела да изработим одеяло от памук и сатен, в бял цвят. За да е още по-красиво, избра да добавим голяма тъмносиня панделка. Подбрахме платовете, като за вътрешната част на одеялото използвахме мека материя. Вложихме много старание и позитивна енергия при изпълнението на поръчката, а когато одеялцето беше готово, ние го опаковахме старателно и го изпратихме, благодарни за доверието, което ни беше гласувано.

Приблизителен размер на одеялото 100см./100 см.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различната визуализация на образите на различните ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Нашите одеялца за изписване могат да бъдат прекрасен подарък, който да бъде персонализиран, допълнен с играчка или част от спален комплект, по желание. Цветовете съобразяваме изцяло с предпочитанията на клиентите ни.

С подарък от нашето ателие, Вие определено ще зарадвате Вашите близки с оригинален, стилен и неповторим персонализиран подарък.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!