БРОДЕРИЯ ВЪРХУ РИЗИ


ПРОДУКТ №: 4351

По поръчка, бродирахме две бели мъжки ризи. Клиентът избра шевиците и ни изпрати дрехите. Уточнихме местоположението и големината на шевиците, както и цветовете, които ще използваме, след което създадохме проект, за да може нашия клиент да види финалната визия дрехите. Проектът ни беше одобрен и ние се заловихме за работа. Ушихме и бродирахме и две папийонки, с които визията на мъжете, да бъде още по-завършена. Контрастът между белия цвят и бродирана шевица винаги дава красив резултат - придадохме на ризите невероятно, красиво и традиционно излъчване и сме сигурни, че те ще бъдат оценени и ще имат сантиментална стойност.

В ателието на СтилЪ няма ден в който да не бродираме дрехи на клиенти с избрани от тях шевици.  Интересът към нашите идеи за съвременни дрехи неимоверно нараства, заради смелото ни съчетание на българската шевица с дрехи  за ежедневни и официални поводи. Получава се много красива и стилна съвременна визия с препратка към българското, стилното и красивото.

Нашите бродерии върху артикули и дрехи могат да се носят в ежедневието, да се съчетават с дънки, в елегантен или спортно-елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древнобългарските символи и кодирани знаци, е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да  ѝ намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици и любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набират скорост и се налага като тенденция сред младите българи. Тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всички свои артикули, които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка, поради високата им стойност. Ние от KUGOart сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура, поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла, или друг цвят, дреха и да я възродим с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart може да дадат нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart – ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!