КОСТЮМА ЗА ПРИНЦ КРАСИ


ПРОДУКТ №: 3629

Предизвикателство за нас и за мама бе изработката на този варинт на костюма за малкия принц за първият рожден ден на бебе Краси от Петрич. Мама се свърза с нас още от зимата и поддържакме кореспонденция за това какъв модел да се избере за направата на костюма и какви цветове на плата да съчетаем. 10 дни преди зпразника, мама, тате и бебе Краси посетиха ателието ни и взехе мерките за костюма и уточнихме всички детайли подробно. След 2 дни костюма бе готов и веднага им го изпратихме, за да се мери и ако има нужда от корекция да имаме достатъчно време за реакция. Всяка дреха от костюма на Краси му бе точна  и по мярка и той ще бъде един прекрасен малък принц на своя първи рожден ден. Убедени сме, че ще се хареса на всички гости на празникаи ще бъде най-красивия малък принц.

В нашето ателие можем да изработим по Ваша идея за празника Ви,  рокличка  по Ваш за принцесата Ви.
Ние не подъдържаме готови продукти, а изработваме единствено и само по поръчка и конкретни размери на Вашето дете. При нас няма да намерите серийно прозвосдство. От КUGOart  ще можете да имате уникален и единствен продукт, който ще е създаден за Вашето дете.

Закупуваме метериалите си по ииндивидуалните поръчки  за изработка на дрешки и не можем да се ангажираме за подсигураване на същите, при желание за изработка на подобен артикул.
В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!